Thursday February 27 2020

A Tale of Discovery


André Manskow

Oppdageren og entreprenøren tilbrakte dagene sine med å planlegge og plante vingårder – tiltrukket av sin egen nysgjerrighet, trakk han langs Central Coast til han hadde tråkket foten inn i hver vinmark på dette solkyssede landet. En skjebnesvanger ettermiddag krysset han stier med en talentfull vinmaker dedikert til å perfeksjonere kunsten sin.

Brorskapet deres ble smidd i åkrene, de plukket takknemlig hver drue og skapte hver vin med vilje. Ubesvart av svetten på ryggen, sørget de for at hver batch ble laget med integritet, hver eneste tanke gjennomtenkt.

Hver flaske er et kunstverk i seg selv, inspirert av en av Aesops mange fabler. Akkurat som hver og en tidløse vignetter har en moral, tror vi at hver blanding har sin egen historie å fortelle, sine egne leksjoner å lære. Det er noe dyptgående med vin; det kan inspirere, bringe kjære sammen, fylle hjerter med varme. Når du gleder deg over hvert glass, håper vi at disse historiene gir et ønske om å gruble over hva som virkelig betyr noe i livet – og kanskje de oppfordrer deg til å finne visdommen i deg selv.


Newsletter

Følg oss også på Facebook Instagram