Friday August 7 2020

The Lovers Rum


André Manskow

Vi er stolt og ydmyke over å kunne presentere vårt nyeste tilskudd i porteføljen: The Lovers Rum

David Cordoba sin fantastiske The Lovers Rum er en blanding av flere stiler med hver sin egen karakter, personlighet og smak, omtrent som vår egen blanding av etnisitet og kulturer, og kombinerer fem veldig særegne latinamerikanske og karibiske rums.

David Cordoba med en klassisk Daiquiry laget på Lovers Rum

Det unike flaskedesignet viser en kortetikett som er umiddelbart gjenkjennelig. Designet viser et utall lagdelte symboler som direkte forbinder egenskapene og smaksprofilen til The Lovers Rum. Etikettens historie er av eventyr, utforsking og fantasi, full av skjulte meldinger. Når hver nye rom i denne serien slippes, vil et unikt kortetikett på flasken fortelle historien og særegenheten til rommen.

David Cordoba, også kjent som “Mr Daiquiri”, er en av de ledende bartendere hvis opprinnelse er fra Latin-Amerika og et av de mest gjenkjennelige navnene i det globale cocktail-samfunnet. Han blir sett på som en legendene og inflytelsesrik person i miljøet. David har jobbet i de mest innflytelsesrike cocktailbarer over hele Europa og vært Global Ambassador for Bacardi.

The Lovers Rum: aromaer av fløtekaramell, muscovadosukker, blyantspon, ananas og kanel fyller nesen. Ganen byr på notater av peppercornkrydder, kanel, pasjonsfrukt og sitrus.

Newsletter

Følg oss også på Facebook Instagram