Friday March 6 2020

Nyhetslipp Tenuta di Biserno


André Manskow

Bricks Beverages AS lanserer to nyheter fra Italias legendariske vinfamilie: Antinori. Deres siste investering, Tenuta di Biserno, fra Øvre Maremma på Toscanas vest kyst, produserer kritikerroste viner dominert av Cabernet Franc. Antinori har skapt en ny “Super Toscaner”.

IL PINO DI BISERNO

Under tilsyn av Lodovico Antinori er IL Pino di Biserno produsert på eiendommen Tenuta di Biserno og representerer den unike terroiren til Bibbona. Den spesielle blandingen av druer gjør Il Pino til en klassisk vin fra Øvre Maremma. Vinen er preget av sin delikate balanse og finesse. Il Pino demonstrerer karakteren så vel som potensialet til Tenuta di Biserno.

Wine Spectator 93p

Wine Advocate 94p

INSOGLIO del CINGHIALE

I Insoglio del Cinghiale har vi en veldig kjøttfull vin, fra den særegne Øvre Maremma terroir. De pepprende egenskapene som kommer fra Syrah gjør det til det perfekte akkompagnementet til viltretter, for eksempel den lokale villsvin cinghiale (hvoretter den er oppkalt), stekt fasan eller rike viltgryter. Litt avkjølt, er den like bra om sommeren med piknik og grilling.

James Suckling 93 p

Wine Advocate 91p


Newsletter

Følg oss også på Facebook Instagram