Thursday February 27 2020

In Cod We Trust Riesling VDP


André Manskow

Vi i bricks beverages er stolte av å kunne presentere en spennende nyhet i samarbeide med kunstneren pøbel. Resultatet: en utsøkt august eser riesling fra Rheingau «in cod we trust» – den foretrukne vin til sjømat, sushi, asiatiskinspirert mat og aperitif .

Ideen til dette produktet er skapt i samarbeid med den kjente kunstneren«PØBEL». «PØBEL» er kjent for sine kraftfulle budskap hvor kunstneren gjennom sin gatekunst tar urbane elementer ut i utsatte nordområder og gjennom dette får oppmerksomhet på og setter viktige spørsmål på dagsorden. Mange verk kan sees på husvegger, nedlagte fabrikker eller fiskevær og Pøbel har ved flere anledninger oppnådd meget gode resultater gjennom sitt fokus. Kunstneren har høstet internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse for sitt samfunnsengasjement.

På baksiden av flasken har vi i samarbeid med forfatteren Monika Isakstuen komponert en liturg som hyller havet og resursene det gir oss. Det hele sydd sammen av den anerkjente designeren Martin Kvamme.
Produktet er en velsmakende og høyverdig tørr hvitvin i en attraktiv en liters flaske med skrukork. Vinen er basert på druen Riesling produsert av den renomerte produsenten August Eser fra Rheingau i Tyskland. Vi samarbeider tett med den 10. generasjonen i familien Eser. Dodo Freiherr zu Knyphausen og hans kone Desiree Eser Freifrau zu Knyphausen driver familiegården i Ostrich-Winkel, som ligger i Rheingau utenfor Wiesbaden i Tyskland.


Newsletter

Følg oss også på Facebook Instagram