Wednesday August 19 2020

IN COD WE TRUST 3L BIB


André Manskow

Vi i Brick Beverages er stolte av å presentere spennende nyheter under lanseringen 04.09.2020. Vi vidreutvikler vårt samarbeid med artisten PØBEL og 10. generasjons vinprodusenter på Weingut August Eser Riesling fra Rheingau «I COD WE TRUST» – den foretrukne vinen til sjømat, skalldyr, sushi, asiatisk inspirert mat og aperitiff, slippes nå som 3 liter BagInBox.

Ideen til dette produktet ble laget i samarbeid med den kjente artisten «PØBEL». “PØBEL” er kjent for sine kraftige meldinger der kunstneren gjennom sin gatekunst tar urbane elementer ut i sårbare nordlige områder og gjennom dette får oppmerksomhet og setter viktige spørsmål på dagsordenen. Mange arbeider kan sees på husvegger, nedlagte fabrikker eller fiskevær og Pøbel har ved flere anledninger oppnådd meget gode resultater gjennom sitt fokus. Kunstneren har mottatt internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse for sitt samfunnsengasjement.

Produktet er en velsmakende og høy kvalitet, tørr hvitvin i en attraktiv, tre-liters BagInBox. Vinen er basert på Riesling-druen produsert av den anerkjente produsenten August Eser fra Rheingau i Tyskland. Vi jobber tett med den 10. generasjonen i Eser-familien. Dodo Freiherr zu Knyphausen og kona Desiree Eser Freifrau zu Knyphausen driver familiegården i Ostrich-Winkel, som ligger i Rheingau utenfor Wiesbaden i Tyskland.

Produktet er tilgjengelig nå for HORECA og Vinmonopolet 4. september 2020


Newsletter

Følg oss også på Facebook Instagram